Älskade små djur <3


...


Onåbara vårdcentraler..


Det är helt galet vad komplicerat det ska vara att få vård när man är sjuk.. Har under både gårdagen och idag försökt nå folk på Vårdcentraler här idag för att försöka få någon form av tid att besöka en läkare..

Vårdcentralen närmast mig numera krånglar genom att jag måste ner till dem och byta vårdcentral först men jag kan inte boka tid utan jag måste istället varje morgon sitta uppe, sjuk och försöka vara först i kö att få en akuttid för vanliga tider det har dem minsann inte..

Den andra vårdcentralen där jag är skriven som ligger där jag bodde för ett tag sen har jag inte ens lyckats få tag på under dagen..

Jag får erkänna dagens förlust och ta nya tag imorgon.

Uppdatering om VoH

Den 28 November gick Rex över från att äta Bravos förskfoder till färskfodret VoH. Eftersom det nu gått 8 veckor och (som jag fattat det) dem sista "resterna" av det gamla fodret bör ha lämnat hans kropp så kan jag inte säga annat än att vi är super duper extra jätte nöjda!

Vi har gått från en hund som trots medicinering var kräsen med Bravo till en hund som skäller ut oss om vi väntar en minut för länge med att ge honom mat när han är hungrig.

Vi har gått från en hund som fällde otroligt kopiösa mängder med päls konstant till en hund som man nästan får slita dän pälsen på för att få något enstaka pälsstrå i handen.

Vi har gått från en hund som helt enkelt tyckte det var skittråkigt att äta till en hund som ser fram emot varenda måltid!

Förändringen är otrolig och det är först när man själv ser den som man faktiskt tror på det!

Kort sagt - vi här hemma är väldigt, väldigt, väldigt nöjda med VoH!

Sjuk som en hund(?)

Sjuk som en hund.. Eller nja, kanske inte riktigt men sjuk är jag allt. Jag har alltid en viss period där jag mer eller mindre ligger däckad då virus eller bakterier drabbar mig efter varann. Nu har jag en sådan period. Ligger jag inte däckad i magsjuka inne på toa så ligger jag i sängen med en förjävlig förkylning och en hosta som får en annan att tro att jag medvetet försöker göra mig av med mina lungor.


Så hemma hos oss händer det inte så fasligt mycket. Är ju alla ♥-dag idag och sambon for precis iväg för att köra ner min bror till AF medans jag klunkar te med honung.


Tänkte jag skulle försöka knåpa ihop ett inlägg om Rex och hur det går med VoH, ett inlägg om rådisarna och hur det går med introduceringen av dem nya, ett inlägg om lite djurrätt eller grisrätt(?), bildbomber & annat men har ingen aning om var jag ska börja, hur mycket jag orkar och vad ni vill läsa om?


Nu tillbaka till soffläget och tvn!


Så gott folk! Vad vill ni ser mer av i bloggen förutom helt enkelt mer uppdateringar? :)


Välkomna till familjen!


En väninna bestämde sig för ett tag sedan för att omplacera några av hennes råttor så igår var jag och sambon borta och hämtade dessa 4 rara flickor.


Förutom dem hämtade vi även en bur som heter Furet Tower som numera är tjejernas enorma palats! Jag har inte inrett färdigt den än så ni får nöja er med en googlebild sålänge.RSS 2.0