Vi har flyttat!

Men häng kvar så kommer du alldeles strax till den nya sidan annars kan du klicka på bilden för att komma direkt till den nya bloggen!


Håll i hatten, snart är det True Blood premiär!

Håll i hatten och kika inte på dessa 3 klipp om du INTE kikat färdigt på säsong 4 av True Blood! Om bara tre futtiga dagar finns avsnitt 1 av säsong 5 tillgängligt för alla som inte bor i USA!Måste erkänna att jag trots besvikelsen över avslutet på säsong 4!

Whippetgos i Moheda

Igår åkte jag & Em ut till en vän i Moheda och fikade samt gosade med hennes underbara hundar!


Vila mjukt min vackra flicka

Det gör så ont i matte hjärtat men idag fick jag släppa taget om dig och låta dig vandra över bron. Jag vet att du har ro nu och att vi en vacker dag kommer ses igen men just nu önskar jag av hela mitt hjärta att vi hade fått lite mer tid tillsammans min vackra ♥

Resväskan uppackad & en lycklig vovve

Sådär ja! Nu är vi hemkomna och har packat ur resväskor och sovit ut ordentligt! Det tar mer på krafterna än vad man tror att först flyga i 4-5 timmar, sen åka tåg & sist en två timmars bilresa hem.

Det pirrade i hela hjärtat när vi lämnade Malmös tågstation och tågade mot bilen, jag först givetvis med bilnycklarna jag snott till mig i högsta högg! I framsätet satt det en stor gul som i ungeför 2 sekunder såg skit förvirrad ut när jag öppnade bildörren innan det klickade i hjärnan och han fattade att det för fan var matte som stod där!

Och oj vilken lycka, hela hunden sprudlade när han skuttade ur bilen och ännu bättre blev det när han insåg att husse också var med! Pusskalas deluxe blev det allt!

Idag sov vi oerhört länge och har väl mest bara varit. Packat ur resväskorna, ätit pizza med B, gosat med Rex & jag har kelat loss med rådisarna!

Tänkte sätta mig imorgon och lägga upp bilder från resan men ni kan få en liten försmak med 2 Iphone 4s bilder!


Danne & Ninas underbara Cesar


Öken

Näst sista dagen här

Känslan av hemlängtan är som bortblåst precis som tandvärken efter 4 dagar med penicillin OM vi bortser från hur förjävla hemskt mycket jag saknar Rex.

Igår var vi upp i bergen, Gran Canarias högsta berg för att vara mer exakt! Hur vackert som helst och en upplevelse jag sent kommer glömma!

Idag får vi se vad vi hinner med, tanken var öken & den vita stranden men jag vill ju in till stan och shoppa lite med, haha

Nej, nu är det penicillin dags!


RSS 2.0