Utländska tandläkare som extra knäcker som bilförsäljare..

Hej bloggen!

Igår vaknade min värsta mardröm till liv, tandvärk med frossa & kräkningar när man befinner sig utomlands...!

Det var inte mycket att göra förutom leta upp en tandläkare som kunde göra något åt det. Efter mycket om och men hamnade vi på en liten, pytteliten mottagning som förmodligen också var tandläkaren och hans sambos hem..

Tandläkaren pratade knappt ett ord engelska och såg ut som han var hämtad direkt ur någon film med sitt krulliga hår, glasögon, blommig skjorta och inte att förglömma allt hans guld bling bling..

Ovanpå allt det här så brydde han sig inte ett skvatt om att jag var ruskigt rädd och nästan klappade mig nedvärderande på huvudet när jag började tjuta.

Och tjöt, det gjorde jag kan jag lova! Jag som i vanliga fall skyr tandläkare och nu hade hamnat hos en som visade noll hänsyn till min rädsla, inte pratade mitt språk och som dessutom inte ens en gång röntgade tänderna eller använde handskar när han pillade mig i munnen inger inte speciellt mycket förtroende...

Jag hade 3 val, rotfylla, dra ut eller slipa ner och lägga en provisorisk fyllning på och vänta tills jag kom hem och åtgärda det då.

Jag valde den provisoriska. Fick penicillin/antibiotika utskrivet och en komplicerad förklaring på hur dem ska tas men inga som helst smärtstillande.

Jag har precis lika ont nu som innan besöket och knaprar för glada livet i mig all form av smärtlindring som finns tillgänglig.

Dem andra är idag iväg på båttur och jag ligger i sängen och försöker få någon form av sömn.

Bild på mig och tandläkaren kommer så fort blogg.ses app är vänlig och låter mig publicera!


Sandra & Spetsarna har fått en ny design!


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

24/5 - Torsdag

Hej hå!

Igår var det en del som fixades och donades med här hemma. Bloggdesigneri, fika med tantalanta, packa resväskan, träna hund, prata hund, pilla i photoshop och försöka plita ner en lista med saker som ska ner i resväskan!

Idag är det väl ungefär detsamma som gäller, det ska fikas med Em, packas, inhandlas grejer, funderas, träna hund och packas lite mer. Imorgon ska hundvakten hämtas, det sista ska packas, det ska pussas och gosas med Rex så mycket som det bara är möjligt! På lördag bär det av!

Jag vet dock inte hur jag ska klara av en hel vecka utan mitt älskade hjärta ♥
Han är ju trots allt luften jag andas ♥


23/5 - Onsdag

Hej bloggen!

Just nu är det mycket som händer och en hel del som jag faktiskt inte vill prata om för det är för jobbigt. Det som däremot inte är jobbigt är det faktum att det nu enligt klockan är onsdag och på lördag smäller det ju! Har redan börjat packa lite smått men kommer säkert glömma något som är viktigare än det viktigaste ändå!Imorgon är det tvättstuga som gäller + ett besök från min tant J.

Har f.ö lagt till en ny "kategori" i menyn under headern som heter ny design där jag bl.a har lagt upp en s.k "portfolio" med bilder på dels olika designer jag själv haft och dels designer jag gjort till andra, tänkte det kunde vara lite kul!

Nu ska jag hoppa i säng, klockan är alldeles för mycket och den fyrbenta sover redan!
Natti!

Om ca 6 dagar <3

Håhå, vad vi längtar! Helt ofattbart att det snart är dags! :D

17/5 - Instagram bomb!

Här kommer en bildbomb med mina senaste Instagram bilder, många av dem är det vissa filter på medans andra är helt oredigerade. Klicka på bilderna för att se dem i större format. Några bilder har jag lagt upp tidigare och några bilder har ni inte sett förut, titta och njut! :D


1.Oanvänt växthus  2.Gloria, lagom sur  3.Lilla Lady, trött  4.Tugga pinne, om nom  5.Perfekt timing  6.Ariel&Gloria  7.Läppen-fastnat-i-tanden  8.Lufta öronen är viktigt  9.Sova är också viktigt  10.Finaste Lakers koppar  11.Utsikt från balkongen  12.Sitta på frysen på balkongen och sola är aldrig fel  13.Soooover  14.Spana  15.Hopp-etti-hopp  16.Gräva  17.Bakom galler vill ingen vara  17.Ett annat perspektiv  18.Ego-boost  19.Fånga godis i luften är inte alltid lätt

14/5 - Måndag

Idag har vi hittat på en del. Varit ute och sprungit en runda med Rex och jag måste säga att jag faktiskt börja uppskatta den där känslan som innfinner sig i kroppen när man pressar den 10% längre än vad man själv tror att man klarar! Helt klart en känsla som jag kan vänja mig vid och Rex sköter sig toppen bra.

Annars har vi fnattat loss på en gräsmatta med en tennisboll, matte har fotograferat blommor och haft Em & Tiiu här på fika. Efter dem traskat hem så var det dags för sista avsnittet någonsin av Desperate Housewives, ja jag vet, lite töntigt men jag har faktiskt följt serien sen den startade och lite konstigt känns det allt att det är slut. :P

Bjuder på lite oredigerade mobilbilder från dagen.






Vad har ni hittat på idag?

13/5 - Söndag


Dessa två urfina muggar fick vi av V&N igår! Urhärliga att dricka kaffe ur och blir inte stekheta som vanliga muggar utan det går att hälla upp en kopp rykande hett kaffe och traska runt med muggen i näven utan att riskera brännskador på händerna!

Igår hade vi lite födelsedagsfirande med vänner här hemma. Blev massa härliga skratt, hockey, pizza & spel.

Idag tar jag det bara lugnt. Pillar med lite småförändringar på bloggen, dricker kaffe, klickar lite med Rex och bara njuter av att det är söndag.

Imorgon ska jag sätta mig och skriva en lista inför resan till våra vänner i Spanien & lämna in lite lappar och vi ska hämta ut våra pass.

Nu ska jag fortsätta pilla blogg och dricka kaffe!

Vad har ni hittat på i helgen?




All I need is you <3


30 dagar till True Blood säsong 5 har premiär!


Födelsedagsfirande & klickerträning

Hej bloggen!

Igår var det fullt upp här hemma med massa födelsedags bestyr så jag hann tyvärr inte ens slänga in ett kort blogginlägg.

Min oäkta hälft, sambon Herr S fyllde nämligen år igår. Så morgonen gick åt för att pyssla med go frukost och ligga och dra sig extra länge i sängen innan det var dags att sätta igång med städning och allt annat som skulle göras innan hans familj kom bort för mat och fika.

Vi hann precis på håret bli klara med allt tills det började trilla in folk. Maten som serverades igår var potatisgratäng kryddad med chili och vitlök, grönsallad med paprika, cocktail tomater & pinjenötter samt baconinlindade kyckling fileer med feta ost i till köttisarna och veggie fileer med cocktail tomater & mozarella i folie till mig. Till efterrätt blev det glasstårta med nougatsås, grädde & en fruktblandning.

Idag åkte sambon iväg på provjobb på företaget som han var på intervju hos igår och jag har varit på ett väldigt informativt informationmöte & varit på stan  med svärmor och käkat Koh Thai.

Rex har hunnit med att klickertränas och idag varierade vi mellan "tassupp" & att hålla något i munnen. Ska filma någon dag så ni får se hur vi ser ut in action.

Bjuder på en "tanden-har-fastnat-i-läppen" bild som avslutning.


Vad har ni hittat på idag?

Tisdagsbestyr!


Hej bloggen!

Idag blir det inte mycket tid framför datorn eftersom vi har fullt upp här hemma. Herr S fyller år imorgon och vi ska ha fika bjudning & middag för en hel del personer.

Så idag ska varena skrymsle putsas, varenda vrå dammsugas, råttisarna ska å nytt, tvätten ska tvättas och vi måste göra något åt våra fönster!

Dessutom så ska maten inhandlas inför imorgon, Rex ska få sin träning och ja som sagt helt enkelt fullt upp...

Något jobbigt som slagit mig över dem senaste veckorna är att jag har börjat utveckla mer och mer känslighet mot mina flickor. Det grämer mig och gör rätt ont i hjärtat men jag kämpar vidare.

Nu ska jag fortsätta klunka kaffe och se färdigt på Fringe avsnittet jag kikade på igår.
Vad hittar ni på idag?

Pollensnytningar, näsblod & slö måndag

Tjenixen bloggen!

Här sitter jag framför datorn och snörvlar och nyser, förbannade pollen! Dricker kaffe och lyssnar på musik. Dagen blir lugn. Herr S fick hoppa in på jobb och åker väl vid halv tre tiden och kommer inte hem förren ikväll.

Min tanke för dagen är att städa vidare i badrummet, snyta mig till förbannelse och försöka undvika näsblod, kolla ikapp mig på diverse serier och försöka träna lite med Rex om han är på humör för det idag.

Nu ska jag fylla på min kaffe kopp och ta och kika på ett avsnitt till av Fringe.

Jag är min egen pollenprognos & nosen-i-backen promenader

Tjena bloggen nu är det nattblogg på G!

Åh jisses, vem behöver en pollen prognos när man vistas i min närhet? INGEN! Man ser nämligen genom att bara titta på mig med mina svullna ögon, mitt konstanta snörvlande & nysande och min överkonsumtion av papper & näsdukar samt Nezeril att det är pollen säsong ute.

Ja, jag är lite gnällig och det hade nog du också varit om du var konstant nedsatt så fort den underbara våren dyker upp och björkträden ska till att pollenbomba luften jag andas konstant. *svär&muttrar*

Utöver detta så är det någon förbannad tik som ska till att löpa och givetvis ska Rex som vanligtvis inte reagerar på tikar tycka att just denna tiken luktar så in i bomben gott..

Så det är pip&gnäll, nosen-i-backen promenader och allmänt lock för öronen på honom just nu. Jag bara suckar och skakar på huvudet och kan ibland le åt hur jäkla ointressant han finner mig just nu.

Vad skulle jag annars göra?

Bjuder på lite Instagram bilder som avslutning.



Söndagen den 6 Maj 2012

Hejsan bloggen!

Hur har eran helg varit?

Min har varit underbart trevlig! Igår firade vi Rex födelsedag och blev bjudna på middag hemma hos ett par vänner och deras Dallis tik. Fantastiskt god mat och deras sällskap klagar vi aldrig på!

Idag har det däremot varit rätt lugnt. Efter att ha legat och stirrat i taket i en hel timme i middags och insett att min sambo inte magiskt kommer vakna och gå upp så smög jag ur sängen och ut i köket, stängde alla dörrar och...städade! Se så uttråkad man kan vara en söndag middag.

Fixade även frukost efter jag städat klart köket och efter det har det bara varit slappesöndag här hemma. Sambon spelar, Rex tuggar märgben, råttisarna sover och jag vårstädade bloggen en sväng.

Snart ska vi trä på oss skor och traska bort till svärmor där det vankas lite fika.

Vad hittar ni på en härlig, solig söndag som denna?

Vårstädning av bloggen!

Bloggen har fått sig en liten vårstädning, vad tycks?

Idag fyller min älskade grånos hela 8 år <3

Matte och husse kan omöjligt förklara med ord hur mycket vi älskar dig, orden räcker helt enkelt inte till.

Idag har vi myst i gräset som bara vi kan, varit i rastgården och träffat härliga hundar och du har fått en tårta med alla dina favvo saker i.

Vi älskar dig nu och för alltid hjärtat <3


På tal om Rex & hans leksaker <3

Sötaste älskade hjärtat och hans "man utan ansikte" som just det där gosedjuret kallas.
Här nyinköpt så vi har inte ens hunnit ta av prislappen.

RSS 2.0