Rex & Vom og Hundemat = sant!

 

Idag är vi då inne på dag 2 av bytet från Bravo Plus med vom till Vom og Hundemat sort - nr 25/laks.


Min reaktion har inte varit annat än positiv hittils, maten luktar oerhört lite i jämförelse med Bravon, den är mycket smidigare att hantera & tar mindre plats i frysen!


Rex reaktion hittils har varit positiv, han äter maten, är nöjd & glad!


Min största oro var att han skulle bli dålig i magen av bytet men än så länge är han fin i magen och det har inte varit några konstigheter faktiskt.


Hur reagerar era hundar på foderbyte?


En nedrans massa värk

Hej bloggen!

Guess what? Jag är fortfarande dålig.. Dålig som i konstant huvudvärk & ont i kroppen, ingen ork och blir totalt utmattad av vanliga vardags sysslor..

Och självklart är jag väl inte annat än min mammas dotter så det har tagit mig ganska lång tid, med ganska eskalerande smärta för att inse att jag kanske borde ta en tur till farbror doktor..

Så det är vad som står på schemat för mig imorgon - ringa och boka tid för en undersökning.

Men nu en kopp orientaliskt kanel te och lite mys framför tvn.


En mörk dag för Rumäniens gatuhundar..

Idag fick jag svårsmälta nyheter. Nyheter som gjorde att jag fick en oerhörd klump i magen.

Igår röstade Rumänien ja till massavlivning av deras gatuhundar.

Lagändringen PL912 röstades genom med 166 röster för och 111 emot. PL912 innebär att varje kommun har rätt att döda alla gatuhundar, icke-statliga organisationer kommer inte ges någon möjlighet att hjälpa de hundar som sitter i dödshägn & ovanpå allt har dem gjort det nästan praktiskt omöjligt för lokalbefolkningen i Rumänien att adoptera hundarna.

Fäll en tår med mig när Rumänien går bakåt i tiden och landar någonstans i medeltiden - för humana avlivningar kan dessa stackars själar glömma. Att svälta ihjäl och förgiftas är vad som står på schemat för dessa stackars hundar.

Informationen är hämtad från Hundhjälpens hemsida som ni hittar HÄR

RexMatte + otäck influensa = sant

Hej bloggen!

Jag mår Inge bra och har inte gjort på några dagar. Ligger hemma med feber, huvudvärk från en annan planet, frossa, halsont, bihåleont & illamående... Ett jätte grattis till mig?!?

Rör jag på mig aningen för mycket så vill hela kroppen kräkas rätt ut.. Känns riktigt kul med tanke på att jag ska på problemhunds utredning och fika hemma hos mor imorgon och ska jobba i veckan..

Vad hittar ni på i helgen och har ni drabbats av någon vintersjuka än?

(hemmagjord pizza med tomatsås, kantareller, ost och ananas)


RexMatte + Twiday = sant

Hej bloggen!

Igår var det då dags! Alla Twinördar i Växjö samlade sig vid 15.00 utanför biografen i stan inför vad som skulle bli ett underbart event nämligen Twiday, enkelt förklarat maraton visning av dem 3 första Twilight filmerna och en exklusiv visning av den fjärde och näst sista filmen som har premiär idag.

Givetvis var jag, som den otroliga Twilight Saga nörd jag är på plats för det event, 295:- pix fattigare men oj så förväntansfull.

Och vad har jag att säga om kvällen? Underbar! Även om ena salongen krånglade så dem fick möblera om oss så gick allt jätte smidigt och funkade precis som det skulle. Kvällens värdar var roliga, hjälpsamma och trevliga. Snacksen var goda, maten var god och allt gick som på räls.

Och den fjärde filmen? Jag är nog fortfarande för uppspelt över den för att kunna forma ordentliga ord kring vad jag tyckte. I loved it!

Nu ska jag trycka i mig en kopp kaffe och lite nötter och titta på Hart of Dixie.

RexMatte + Twiday = sant

Hej bloggen!

Inatt har jag haft svårt att komma till ro och somna. Om det beror på att jag har druckit både kaffe & energidrycker, ätit alldeles för mycket socker (godis) eller för att jag helt enkelt inte kan varva ner efter en extraordinär upplevelse, ja det vet jag inte..!

Hur som helst har jag och en stor drös med andra människor spenderat hela eftermiddagen/kvällen & halva natten i en stor biosalong..

Vi har skrattat, gråtit, suckat, åååh:at och varit arga ihop. Som om inte det vore nog så har vi sett inte mindre än 4 filmer också ;)

Och efter varje film kunde man känna hur folk runt omkring blev mer och mer exalterade över anledningen till denna dag, nämligen film nummer 4 - Breaking Dawn del 1.

Den här kvällen glömmer jag sent! Stort plus i kanten till Sf Bio och deras anställda som gjorde det lilla extra för att se till att alla hade det bra!

Och den fjärde filmen? Den är jag alldeles för exalterad för att kunna ens beskriva vettigt.Nu välkomnar vi November designen..

Om ni inte ser den nya designen så tryck på F5! Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Whippetfnatts November design!

Japp! Min underbara, fina vän Em har fått sig en ny design igen!
GAMLA
NYA
Hennes blogg hittar ni --> HÄR <--

Utställning, utställning, utställning!

Hej bloggen!

Hela helgen har det varit jobb som gällt på hubdutställningen i stan. Idag är sista dagen av utställningen och jag är ledig från jobb.

Det tog enormt mycket på dem lilla krafter jag har kvar att gå upp ur sängen och lämna min sambo kvar.

Men snart kommer Em och plockar upp mig och sen blir det vinthunds gos hela dagen!

På tal om vinthundar var det en Borzoi i montern där jag jobbade igår, jäklar vilken ståtlig och vacker hund!!

Nej, nu göra mig i ordning.

Vilka raser hade ni kikat in på utställning?

(bild på gårdagens skörd, foder för känsliga hundar dom kommer användas som träningsgodis)


Imorgon är det dags!

Hej bloggen!

Imorgon ska jag minsann jobba heldag men inte på dagiset utan på den stora utställningen vi har här i stan varje år!

Så ni som ska till tipshallen imorgon, sväng förbi Tiger Hundcenters bås och säg hej!

Dagen har i övrigt varit bra, har jobbat idag och jobbade igår och ska jobba lite på lördag så ja, fullt ös - medvetslös! ;)

Vad har ni för planer för helgen?

(bifogar en höstlig bild, loving it!)


Dåligt med inlägg, jag vet!

Hej bloggen!


Det har varit full rulle så jag har helt glömt bort er!

Varit iväg med Em mitt i skogen där hon stötte på en vildsvinsgalt sist hon gick och promenerat med hundarna. Vi stötte dock inte på någon galt men det kan bero på att vi pratade en del och jag var lyrisk över hur underbar hösten var.

Efter det hade jag pensionatet i helgen. Så jag och 3 hundar har levt livet på jobbet även om jag saknat min sambo, Rex & mitt hem.

Idag har jag mest slappat, mys promenixat med Rex och förundrats över idioter.

Hur är hösten hos er och vad har ni hittat på sen sist?

Kram

image description

image description

image description

image description


RSS 2.0