Onåbara vårdcentraler..


Det är helt galet vad komplicerat det ska vara att få vård när man är sjuk.. Har under både gårdagen och idag försökt nå folk på Vårdcentraler här idag för att försöka få någon form av tid att besöka en läkare..

Vårdcentralen närmast mig numera krånglar genom att jag måste ner till dem och byta vårdcentral först men jag kan inte boka tid utan jag måste istället varje morgon sitta uppe, sjuk och försöka vara först i kö att få en akuttid för vanliga tider det har dem minsann inte..

Den andra vårdcentralen där jag är skriven som ligger där jag bodde för ett tag sen har jag inte ens lyckats få tag på under dagen..

Jag får erkänna dagens förlust och ta nya tag imorgon.

Kommentarer
linda & dogsen

tyra har för stort jaktinstinkt, eller hon tycker om att hitta på egna uppgifter liksom.när hon kom hem till mig var hon en osäker hund och saknade självkänsla, så det gick utmärkt att ha henne lös hur som helst. men nu har hennes självförtroende/självkänsla och blivit en säker hund. så vågar hon sticka :/

2012-02-15 @ 22:37:40
URL: http://astirazalea.blogg.se/
erica

åh jag vet hur det är, har haft en massa styr eftersom jag itne är skriven på vårdcentralen här!

2012-02-18 @ 15:46:26
URL: http://biche.blogg.se/
sussi

<3 så jobbigt när man inte får tag i dem =(

2012-02-18 @ 21:02:27
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Nina

Håller med, är skitsvårt att få tag på dom ibland... jag fick inte heller tag på dom nu när jag var i Växjö så fick be mamma boka och då gick det minsann ;P

2012-02-19 @ 12:11:15
URL: http://www.mondoblog.se/ninan

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0