Uppdatering om VoH

Den 28 November gick Rex över från att äta Bravos förskfoder till färskfodret VoH. Eftersom det nu gått 8 veckor och (som jag fattat det) dem sista "resterna" av det gamla fodret bör ha lämnat hans kropp så kan jag inte säga annat än att vi är super duper extra jätte nöjda!

Vi har gått från en hund som trots medicinering var kräsen med Bravo till en hund som skäller ut oss om vi väntar en minut för länge med att ge honom mat när han är hungrig.

Vi har gått från en hund som fällde otroligt kopiösa mängder med päls konstant till en hund som man nästan får slita dän pälsen på för att få något enstaka pälsstrå i handen.

Vi har gått från en hund som helt enkelt tyckte det var skittråkigt att äta till en hund som ser fram emot varenda måltid!

Förändringen är otrolig och det är först när man själv ser den som man faktiskt tror på det!

Kort sagt - vi här hemma är väldigt, väldigt, väldigt nöjda med VoH!

Kommentarer
ZTCJ

Det är faktiskt helt sjukt vilken skillnad det är på hans päls! I alla år som jag känt Rex har han lämnat halva sig själv som present vid varje möte, och nu sist fick man inte ens ett ynka hårstrå! Gammelgubben har blivit snål med sin päls ;)

2012-02-14 @ 18:45:00
URL: http://ztcj.blogg.se/
Kia | Hundliv & Bloggdesign

Härligt! Jag var också riktigt nöjd med VoH, Hella åt det i nästan ett år nu innan vi började Barfa. :)

2012-02-14 @ 20:58:01
URL: http://kiapalmang.com
kirre

åh de kanske man skulle prova på madiza då. hon tok fäller och har svårt att lägga på sig. frågan är bara hur fasen man ska förvara det här hemma...sv; hihi tack, blev så trött på att pappet stod i ett skåp i köket,så när de väl va slut på dass ,ja då fick man snällt sitta och tjoa på gubben skrattar.

2012-02-29 @ 06:11:13
URL: http://kirreflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0