RexMattes ryggdoktor besök..

Hej bloggen!

Idag har jag minsann varit hos doktorn eller ja snarare kiropraktorn eller om han var naprapat kanske? Nåja, ryggar kunde han!

Han petade, han kände, jag fick göra diverse lyft med benen medans han petade och tittade.. Och uppenbarligen är jag sne.. Det är vänster sida av kroppen jag har ont i och pga det har jag börjat luta åt höger..

Jag fick massage, akupressur(?) & sist men inte minst så "knäckte" han till ryggen två gånger..

Det var en av dem lustigaste känslorna. Det gjorde inte ont men ljudet var oenhagligt. Lät ungeför som när man trampar ner en tom läskburk..

Ska tillbaka igen nästa vecka och då blir det väl samma visa antar jag + att jag ska få ett program att träna hemma för ryggen.

Tills dess så är ordern att ta det lungt idag och inga som helst tunga, tuffa lyft/drag/konstigheter men däremot ska jag inte sitta still alldeles för mycket heller..

Efter besöket åkte jag och sambon och släppte Rex i Bokhultet och därefter hem för en väldigt sen frukost och ja nu sitter jag här, ska blogga färdigt och sen ska jag lägga mig i soffan framför tvn en stund.

Vad hittar ni på idag?

Kommentarer
sussi

hua lät inte kul med läskburken,

håll för öronen nästa gång :P

är du ledig denna veckan lr bara idag???Älskar bilden tihi...<3

2012-01-18 @ 15:14:43
URL: http://siouxzie.blogg.se/
Elin

Hej hej,

du har blivit utmanadhttp://fluffmonster.blogg.se/2012/january/jag-blev-utmanad-av-pshundar.html

2012-01-18 @ 19:25:48
URL: http://fluffmonster.blogg.se/
JOZ♡

sv: aah, sinikka köpte vi honom av! Fast sinikka blev ju av me alla sina hundar så sonen har väl inga dobbisar?!Vi bor i en ganska liten stad/by där alla känner alla och det är alltid massor av folk utanför affärerna plus att alla "hund" folk är känner varandra och alla vet vem Wilex tillhör så om någon skulle vara dum mot honom när inte ja o min kille är där så vet ja att folk runt om skulle ingripa!

2012-01-19 @ 15:44:17
URL: http://bedeliciious.blogg.se/
Sandra

Gött, men hur känns det i ryggen nudå?

2012-01-19 @ 19:24:48
URL: http://tyskspets.blogg.se/
Beatrice Pettersson & Otto

http://lillaotto.bloggplatsen.se/2012/01/20/7142938-en-utmaning/Du har blivit utmanad av oss! Lite hundfrågor vi vill veta mer om hos er!

2012-01-21 @ 12:25:14
URL: http://www.lillaotto.bloggplatsen.se
sussi

puuh här gick de iaf å kommentera men när ja håller pekaren över din kommentera knapp så vibrerar den konstigt??? å ja får trycka flera gånger för att den ska reagera å ingen sån här ruta på översta inlägget om fredagsmys :/pyss <3

2012-01-21 @ 20:54:43
URL: http://siouxzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0